Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.5g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla5g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.5g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal2.6g1.6g2.4g0g
Valittu annoskoko20g20kcal1.3g0.8g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g104kcal6.7g4.1g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318