Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 11g21kcal2g0g1.4g0g
Amerikansekoitus, Apetit3.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.2kcal0g0.1g0.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.7g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g69kcal4.6g0.6g5g0.2g
Valittu annoskoko20g34kcal2.3g0.3g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.2g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.8g1.5g12.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531