Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevytkerma2.2g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g19kcal0.2g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko19g10kcal0.1g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal0.5g4.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943