Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1.4g8.2kcal0.3g0.3g0.7g0g
Voi 60% rasvaa 1g5.4kcal0g0g0.6g0g
Liivatelehti, gelatiini5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa1.4g7.9kcal0.1g0.5g0.6g0.2g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1.4g7.2kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g2.8g7.2kcal0.2g0.1g0.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1.4g5.3kcal0g1.3g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl4.2g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g152kcal11.2g5.4g9.6g0.6g
Valittu annoskoko19g76kcal5.6g2.7g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal2.8g1.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g392kcal28.9g13.9g24.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190