Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)10g23kcal0.8g4.9g0.1g0.3g
Pesto (Pirkka)0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1.3g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal2g10.4g1g0.8g
Valittu annoskoko20g30kcal1g5.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.5g2.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g155kcal5.1g26.7g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484