Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Porkkanaraaste 200g5.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomusokeri 1dl=60g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 2.8g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g112kcal1.4g13.2g5.6g0.6g
Valittu annoskoko20g56kcal0.7g6.6g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.4g3.3g1.4g0.2g
Arvot/100g100g285kcal3.6g33.7g14.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696