Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 10g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g6.8g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal4.6g0.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g22kcal2.3g0.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.2g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.7g1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672