Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 4g15kcal0.3g3.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen4g5.2kcal0.7g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal2g7g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g21kcal1g3.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g1.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g108kcal5.1g17.9g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081