Hernekeittopato

Suolaa, meiramia 2tl, sinappia ja jauheliha maustetaan paistettaessa.

Vettä laitetaan n. 1litra enemmemmän mitä ohjeessa lukee mutta kun sitä haihtuu keitettäessä niin se vähennetään ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3350 grammaa

Pato
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 3.8g12kcal0.7g1.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal2.2g3.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko20g15kcal1.1g1.8g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.6g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal5.6g9.2g1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249758