Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Oltermanni, perinteinen2.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Aurajuusto1.5g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.6g2.8kcal0.5g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.4g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.4g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal5.4g1g4g0g
Valittu annoskoko20g30kcal2.7g0.5g2g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.3g1g0g
Arvot/100g100g154kcal13.8g2.6g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062