Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7.7g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 6.4g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g5.2g18kcal1.3g3.1g0.1g0.6g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal3.2g7.2g0.2g2g
Valittu annoskoko20g23kcal1.6g3.6g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.8g1.8g0.1g0.5g
Arvot/100g100g116kcal8.2g18.5g0.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549