Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hasselpähkinä 1g6.5kcal0.1g0g0.6g0.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl1.1g3.2kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g5.1g8.2kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal2g2.2g3g1g
Valittu annoskoko20g23kcal1g1.1g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g0.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g115kcal5.1g5.6g7.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251994