Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Voi ingman0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g7.4g25kcal0.9g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal2.6g15.4g1.6g1.4g
Valittu annoskoko20g44kcal1.3g7.7g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.7g3.9g0.4g0.4g
Arvot/100g100g222kcal6.6g39.3g4.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565