Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha3.8g6.4kcal0.7g0g0.4g0g
Tomaattimurska 7.5g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä2.7g3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)1.4g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal2.4g2.6g2g0.6g
Valittu annoskoko20g20kcal1.2g1.3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g104kcal6.2g6.7g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057