Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 3.5g19kcal0.4g1.8g1.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g159kcal2.4g16.6g8.8g0.2g
Valittu annoskoko19g79kcal1.2g8.3g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g40kcal0.6g4.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g409kcal6.2g42.8g22.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254772