Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 6g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal1.6g1g1g0.6g
Valittu annoskoko20g11kcal0.8g0.5g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal4.1g2.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053