Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light1.9g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal2.6g6.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko19g35kcal1.3g3.4g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.7g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g179kcal6.7g17.5g8.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722