Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)10g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2g1.3kcal0.1g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Mansikkahillo 4.9g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal0.8g9.6g2.4g0g
Valittu annoskoko20g29kcal0.4g4.8g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.2g2.4g0.6g0g
Arvot/100g100g147kcal2.1g24.6g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958