Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.6g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste valio2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1.9g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Broilerifilee, uunissa 1.2g1.7kcal0.4g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)3.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Banaani, kuorittu 1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal5g2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g27kcal2.5g1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.3g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.8g5.1g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687