Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g11g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal0.2g1.4g2g0.4g
Valittu annoskoko20g13kcal0.1g0.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g68kcal0.5g3.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730