Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.4g12kcal0.9g0g0.9g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g3.4g3.7kcal0.6g0g0.1g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g4g8.7kcal0.7g0.1g0.6g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g6.7g5.7kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal4.6g0.8g4.2g0g
Valittu annoskoko20g30kcal2.3g0.4g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.2g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206