Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g8.1g30kcal0.4g2.5g2g0.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g3.3g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g4.1g5.7kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g81kcal2.8g6.2g4.8g0.6g
Valittu annoskoko20g40kcal1.4g3.1g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.7g1.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g206kcal7.1g15.8g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822