Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 12g7.8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4g15kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Voi 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal2.4g6.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal1.2g3.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.6g1.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g146kcal6.2g17.4g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356