Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Raparperi 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal0g3.6g0g0g
Valittu annoskoko20g8kcal0g1.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0g0.9g0g0g
Arvot/100g100g39kcal0g9.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516