Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g5.6g3.4kcal0.6g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.7g22kcal0.1g0.2g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Mantelilastu (A la meira)2.2g14kcal0.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g92kcal3.6g1g8.2g0g
Valittu annoskoko19g46kcal1.8g0.5g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.9g0.3g2.1g0g
Arvot/100g100g238kcal9.3g2.6g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231