Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g9g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 8.2g4.8kcal0.8g0.2g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Voi 1.1g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal4.2g0.4g4g2g
Valittu annoskoko20g29kcal2.1g0.2g2g1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.1g0.1g1g0.5g
Arvot/100g100g146kcal10.8g1g10.3g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609