Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow4.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g6.2g21kcal0.8g4.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal3.6g9.4g2g0.8g
Valittu annoskoko20g36kcal1.8g4.7g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.9g2.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g182kcal9.2g24.1g5.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145