Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g5.3g5.9kcal1g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g5.3g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal2.8g3.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal1.4g1.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.7g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g94kcal7.1g9.1g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612