Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g3.3g15kcal0.3g2.2g0.5g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.6g10kcal0g0g1.1g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g6.5g15kcal0g0.8g1.3g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g3.3g3.6kcal0g0.5g0.2g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)4.9g25kcal0.2g2.8g1.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g137kcal1g12.6g9.6g0.8g
Valittu annoskoko20g69kcal0.5g6.3g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.3g3.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496