Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g6.2g5.8kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g5.4g18kcal0.7g0g1.7g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g4.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g65kcal2.4g2.4g5g1g
Valittu annoskoko20g33kcal1.2g1.2g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.6g0.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g167kcal6.2g6.2g12.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701