Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6.1g1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g4.3g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g1g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal1.4g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal0.7g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.6g6.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193