Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7.7g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 8.9g20kcal1.5g0g1.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.3kcal0g0.1g0.7g0g
Pekoni, paistettu 0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal4.4g0.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko20g33kcal2.2g0.3g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.1g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11.3g1.5g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886