Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.7g13kcal1g0g1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.9g10kcal0.1g0.1g1g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal2.8g0.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko20g27kcal1.4g0.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g138kcal7.1g2g11.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134