Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Fariinisokeri2g8.2kcal0g2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.9g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Voi 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suklaa tumma 2g11kcal0.1g1.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g120kcal2g19.4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko20g60kcal1g9.7g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.5g4.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g307kcal5.1g49.7g8.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181