Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3g21kcal0g0g2.4g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g3g15kcal0.1g1.8g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g136kcal2g15.8g7g0.2g
Valittu annoskoko20g68kcal1g7.9g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.5g4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g348kcal5.1g40.3g17.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594