Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.8g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g19kcal1.8g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.9g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4.6g1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974