Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.8g8kcal1.1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.9g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.2g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal3.6g1.2g2.4g0g
Valittu annoskoko20g21kcal1.8g0.6g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g105kcal9.2g3.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165