DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 12g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi vähäsuolainen 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.4g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko19g17kcal1.2g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.2g4.1g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464