Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.3g7.3kcal0.9g0g0.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.7g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.1g1.7kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal3.4g0.4g3g0.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1.7g0.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.9g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.7g1g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712