Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g4.3g0.3kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g2.8g4.7kcal0.6g0g0.3g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g1.1g0.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal1.4g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal0.7g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198