Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia8g11kcal1.4g0g0.6g0g
Paprika, punainen2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 360g2g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal4g0.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal2g0.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal1g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.2g1.5g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192