Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal0.2g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko20g8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0.5g3.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665