Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 5g10kcal1.4g0g0.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore7.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sinappi 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal2.8g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal1.4g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal7.2g3.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763