Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 4.4g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2.5g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal2g2g1.6g0g
Valittu annoskoko20g16kcal1g1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g82kcal5.1g5.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367