Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1.3g7.5kcal0.3g0.3g0.7g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g2.4g6.9kcal0.7g0.1g0.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Pakastepinaatti rainbow4.9g1kcal0.2g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g79kcal5g1g6.2g0.2g
Valittu annoskoko20g39kcal2.5g0.5g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.3g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g201kcal12.8g2.6g15.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697