Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore6.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g8.2g31kcal0.6g4.1g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal1.2g14.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g44kcal0.6g7.2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.3g3.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g226kcal3.1g36.7g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847