Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3.9g12kcal0.2g0.2g1.2g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell5.9g6.4kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g80kcal4.8g0.8g6.4g0.2g
Valittu annoskoko20g40kcal2.4g0.4g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.2g0.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.2g2g16.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382