Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)14g4.6kcal0.5g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl2.1g7.5kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g38kcal2.2g5.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko19g19kcal1.1g2.8g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.4g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534