Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g5.3g5kcal1.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 5.3g19kcal0.7g3.5g0.2g0.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g4.4g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g64kcal4.2g8.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko20g32kcal2.1g4.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.1g2.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g164kcal10.8g21g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001