Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g5.1g4kcal0.1g0g0.4g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi6.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 3.4g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal0.4g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.2g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1g3.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612